Archive

Spiritueel

Onder spirituele fotografie versta ik de foto’s die ik maak van mensen die bewust met hun spirituele ontwikkeling en die van anderen bezig zijn. Natuurgenezers, lichtwerkers, coaches en therapeuten, maar ook leermeesters in verschillende stromingen zoals Lama’s en Soefi meesters en mensen die een bijzondere ceremonie bieden bijvoorbeeld als alternatief voor een regulier huwelijk of gebruikelijke uitvaart. Het liefst fotografeer ik tijdens een sessie of ceremonie, om de ware aard van de persoon en de gebeurtenis te vangen.

Beveiligd: Intino

De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken:

Uitvaart

Zo onopvallend mogelijk breng ik zoveel mogelijk mooie momenten en details in beeld. Hier in mijn portfolio laat ik uit privacy overweging geen volledige uitvaarten zien. Voor alle gepubliceerde foto’s heb ik expliciet toestemming van de nabestaanden gekregen. Wilt u graag zien hoe een volledige uitvaart in beeld gebracht kan worden dan kunt u contact met mij opnemen. Meer lezen over de mogelijkheden? Kijk op mijn informatie pagina over uitvaartfotografie. Ik ben lid van het Nederlands Collectief van Afscheidsfotografen, een vereniging die garant staat voor afscheidsfotografie van hoge kwaliteit.

meisje met bloem tussen tenen

Portret

Wanneer ik een portret maak, van één persoon of meerdere personen, dan wil ik in beeld brengen hoe deze mensen echt zijn. Ik gebruik een speciale werkwijze om jullie zo spontaan mogelijk in beeld te krijgen. Het kan hierbij gebeuren dat er lachend in de lens wordt gekeken, maar dit is niet mijn doel.

Een portret laten maken? Meer informatie vind je hier.

Newborn

Een net geboren baby is zo lief en vertederend! Helaas is deze fase al weer heel snel voorbij. Dan is het heel fijn om een blijvend aandenken te hebben aan deze tijd. Tijdens een newborn foto sessie maak ik prachtige foto’s van jullie kindje. Na de fotosessie kunnen jullie bepalen welk product jullie graag willen afnemen. Worden het mooie afdrukken aan de muur of toch liever een album? Er zijn vele mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op de pagina over newborn fotografie