Afscheid in beeld

Iedere uitvaart is weer anders en ook de reden waarom de uitvaart gefotografeerd wordt kan verschillen. Graag maak ik daarom een offerte op maat voor u. Om u een idee te geven wat u kan verwachten, een pakket van 3 uur met een klein cadeaualbum als aandenken kost € 495,-. Dit is inclusief reiskosten in een straal van 25 km rond mijn woonplaats Warder.

Er kunnen foto’s gemaakt worden bij de opgebaarde, bij de condoleance en de uitvaart zelf (dienst, begrafenis of crematie). Deze foto’s kunnen digitaal geleverd worden (bijvoorbeeld voor familie en vrienden in het buitenland) of er kan een mooi album van worden gemaakt. Dit laatste is van grote waarde bij de rouwverwerking. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende persoonlijke offerte.

Om de privacy van mijn klanten te waarborgen ziet u in mijn portfolio geen complete reportages van uitvaarten. Op verzoek kan ik u die wel komen tonen. Van twee klanten mocht ik een blog schrijven over de uitvaart die ik voor hen fotografeerde. Deze blogs vindt u hier: Uitvaart RdG en Uitvaart met Tuna’s

Wanneer men het afscheid ziet aankomen kunt u natuurlijk ook een mooi aandenken laten maken aan degene die gaat overlijden. Mooie portretten en foto’s van een samenzijn waarin herinneringen worden opgehaald. Later kan men deze foto’s weer gebruiken om die laatste dagen, weken of maanden naar boven te halen.

Toen het nog bestond was ik lid, en later ook bestuurslid van het Nederlands Collectief van Afscheidsfotografen, een vereniging die garant stond voor afscheidsfotografie van hoge kwaliteit. De vereniging is inmiddels opgegaan in DuPho.