De liefste babyvoetjes

Zo fijn om weer eens een newborn baby voor mijn lens te hebben. Een combinatie van life style en geposeerde foto’s van dit super tevreden meisje. Heerlijk hoe ze van haar badje geniet!

Zonde om wakker te maken

Ze lag zo heerlijk te slapen toen ik aan kwam, eigenlijk jammer om haar wakker te maken. Dus eerst maar even wat foto’s gemaakt terwijl ze nog lekker in haar bedje lag. Toen moest ze er toch aan geloven, gelukkig mocht ze meteen in een lekker warm badje. Wat genoot ze daarvan! Met een flesje melk probeerden we haar daarna weer in slaap te krijgen. Stevig houdt ze mama’s vinger vast terwijl ze drinkt.

slapende baby mintgroen

slapende baby mintgroen

geboortekaartje Annemijn

baby in bad

Baby krijgt de fles

Eigenwijs koppie

Toen ze nog even bij mama lag om in slaap te vallen stak ze eerst lekker haar tong naar me uit om vervolgens mama haar liefste glimlach te laten zien. Ja, ja, ik weet het. Het zijn maar reflexen, maar wat zag het er schattig uit!!

Baby steekt tong uit

Baby glimlacht

 

Zwart-wit babyfoto’s

De meeste mensen houden meer van baby foto’s in kleur, maar steeds meer mensen vinden zwart-wit foto’s ook mooi omdat ze zo tijdloos zijn. Ik heb in ieder geval ook een mooie serie zwart-wit foto’s gemaakt, omdat ik er zelf ook wel van houd.

Zwart-wit foto baby bij mama op schoot

slapende baby zwart wit

slapende baby zwart wit

 

Zachte kleurtjes

Toen ik een foto van de babyvoetjes op facebook plaatste in kleur en zwart-wit was al heel snel duidelijk dat de meeste mensen deze kleuren wel erg mooi vonden. De voetjes zitten dus in ieder geval in de serie kleurenfoto’s.

Baby in mint en zalm

Baby in mint en zalm

Babyvoetjes in mint en zalm

Babyhoofdje slapend

Baby in vintage kistje

Baby in mand

Baby in mand

Het was een hele fijne sessie met Annemijn! Wil je meer weten over de mogelijkheden van een newborn shoot? Neem even contact met mij op!