Archief

Fontein in Albagnano Meditation and Healing Center

Vrij werk

Ik houd van bloemen, natuur, vormen en structuren, raadsels en kleuren. Deze elementen zal je dan ook zeker terugzien in mijn vrije werk. Van grillige vormen in de natuur tot natuurlijk gevormde mandala’s en van landschappen tot macro fotografie. Zie je hier een mooi beeld dat je graag aan de muur zou hangen? Neem dan contact met mij op om te vragen naar de mogelijkheden. Wil je een mooi kunstwerk van mij aan de muur maar heb je moeite met kiezen? Ook dan kan je gewoon even contact opnemen, ik help dan graag bij de keuze.

Spiritueel

Onder spirituele fotografie versta ik de foto’s die ik maak van mensen die bewust met hun spirituele ontwikkeling en die van anderen bezig zijn. Natuurgenezers, lichtwerkers, coaches en therapeuten, maar ook leermeesters in verschillende stromingen zoals Lama’s en Soefi meesters en mensen die een bijzondere ceremonie bieden bijvoorbeeld als alternatief voor een regulier huwelijk of gebruikelijke uitvaart. Het liefst fotografeer ik tijdens een sessie of ceremonie, om de ware aard van de persoon en de gebeurtenis te vangen.

Uitvaart

Zo onopvallend mogelijk breng ik zoveel mogelijk mooie momenten en details in beeld. Ik werk hiervoor met de beste apparatuur zodat er niet geflitst hoeft te worden en er zo min mogelijk geklikt wordt.

Hier, in mijn portfolio, laat ik uit privacy overweging geen volledige uitvaarten zien. Voor alle gepubliceerde foto’s heb ik expliciet toestemming van de nabestaanden gekregen. Wilt u graag zien hoe een volledige uitvaart in beeld gebracht kan worden dan kunt u contact met mij opnemen. Meer lezen over de mogelijkheden? Kijk op mijn informatie pagina over uitvaartfotografie.

Ik lever mijn reportages het liefst af in een mooi album. Met dit album op schoot worden de uitvaart, het verdriet en de herinneringen bespreekbaar.

meisje met bloem tussen tenen

Portret

Wanneer ik een portret maak, van één persoon of meerdere personen, dan wil ik in beeld brengen hoe deze mensen echt zijn. Ik gebruik een speciale werkwijze om jullie zo spontaan mogelijk in beeld te krijgen. Het kan hierbij gebeuren dat er lachend in de lens wordt gekeken, maar dit is niet mijn doel.

Een portret laten maken? Meer informatie vind je hier.