Er zijn een aantal bedrijven waar ik graag mee samenwerk. Een paar zet ik hieronder voor jullie op een rijtje:

Bezoekerscentrum De Breek in Etersheim – Een super fijne trouw- en feestlocatie bij een molen, maar ook een fijne plek om gewoon eens te gaan kijken en een taartje te eten. Steekwoorden: Los, buiten, leuk voor kinderen, molen, weids uitzicht.

Sereen Uitvaartbegeleiding Edam – Sylvia is een rustige, warme vrouw die alles tot in de puntjes uitwerkt en goed luistert naar de wensen van haar klanten

Country Home Cooking – Een kleurrijke en smakelijke cateraar. Je kan ook bij haar terecht voor een geweldige kookworkshop of een verblijf in haar prachtig gelegen B&B

En een paar van mijn opdrachtgevers:

Ageeth de Haan – Ageeth maakt ontzettend leuke theatershows vol liedjes. Haar doelgroep is jonge kinderen. Ik maakte scènefoto’s van haar Sinterklaasvoorstelling en Kerstvoorstelling.

Kruidenmassages.nl is de websites van Andrea Bleeker. Uit eerste hand kan ik haar massages van harte aanbevelen!

Bezoekerscentrum De Breek heeft tegenwoordig ook een mooie B&B! Heerlijk slapen op deze prachtige plek, met uitzicht op de molen en het Markermeer. De kamers zijn ingericht met mooie natuurlijke materialen en in rustige tinten.

Een consultant met frisse ideeën. Dat vind ik wanneer iemand zijn bedrijf naar een knuffel durft te noemen. Ik heb dan ook met veel plezier meegewerkt aan de fotografische invulling van de website van Schaapbeer Consultancy.