Fotoshoot met hond

Op vrijdag kreeg ik een telefoontje. Zij wilde graag een fotoshoot met haar broer en de hond … kon dat? Ja hoor, geen probleem. In de studio of liever lekker buiten? In de studio. En wanneer wilden zij dan komen? Eh … morgen?

De studio bleek gelukkig vrij te zijn, dus ik naar de supermarkt voor hondenkoekjes!

De volgende dag zag ik een flinke herdershond aankomen … SLIK! Daar sta je dan, als kattenmens.
Gelukkig bleek het een zeer goed opgevoede, schat van een hond te zijn. Diesel was zijn naam.

We begonnen met een paar foto’s in de studio, dan blijkt dat het zelfs met een brave hond lastig is om hem te laten doen wat je wil. Wanneer hij op de goede plek zat keek hij naar de verkeerde mensen … probeerde ik dan zijn aandacht te trekken met een hondenkoekje dan was stilzitten weer erg moeilijk. Toch lukte het om een paar leuke foto’s van het drietal te maken.

Diesel herdershond met baasjes op foto  Diesel herdershond met baasjes op foto

Naar buiten

Het was prachtig weer en mijn studio is vlak bij een park – we gingen dus toch ook maar even naar buiten. Diesel was dolblij en greep meteen de eerste de beste tak. Dat die tak drie keer zo lang was als hijzelf dat deerde hem niet. Zijn baasje vond dat alleen niet zo’n goed idee. Diesel heeft het namelijk niet door wanneer hij tegen onze benen slaat ermee. Gelukkig vond hij verderop een wat korter exemplaar!

fotoshoot hond buiten met stok herdershond fotoshoot hond buiten herdershond

Water

Diesel is dol op zwemmen. Best moeilijk dus dat hij aan de rand van het water moet poseren maar er niet in mag! Hij heeft zeker weer een koekje verdiend …

Fotoshoot hond op strandje Hoorn park Fotoshoot hond op strandje Hoorn park

Broer en zus

Puntje bij paaltje ben ik natuurlijk toch een mensen fotograaf. Ik kan het dus niet laten om ook nog even een portret van zowel broer als zus te schieten …

portret door Freya Elders van Studio 133 in Hoorn  portret door Freya Elders van Studio 133 in Hoorn

Foto kado

Ter ere waarvan was nu deze fotoshoot? Hun moeder was jarig! Wat ontzettend lief om dan zo’n kado te regelen. De print lukte niet meer op tijd, omdat het paasweekend was, maar zij hebben wel de foto’s kunnen laten zien op moeders verjaardag. Ik hoop dat zij er blij mee was!

Benieuwd naar onze studio? Volg studio 133 op facebook