Fotoshoot tussen de stieren

Wat superleuk wanneer een meisje voor haar tiende verjaardag een fotoshoot vraagt! Heel veel kinderen zijn op die leeftijd super verlegen en onzeker, maar zij wilde juist graag op de foto. Prachtige ogen, een stralende lach en een dikke bos haar, een plezier om vast te leggen.

Lekker naar buiten

We hadden afgesproken bij De Breek, omdat we lekker naar buiten wilden. Toen ik aan kwam zaten de dames aan de warme chocolademelk. Ik was vroeg, dus ik ben er nog even gezellig bij gaan zitten. Toen alles op was liepen we naar de molen.

Het veld in

Omdat de molen draaide mochten we er niet in. Niet getreurd, de weilanden wachten, met bruggetjes, sluisjes en een trekpont! Koeienvlaaien konden ons niet stoppen …

Het veld in bij de molen van Etersheim

Een gevonden paardenbloem moest natuurlijk geblazen worden … ik krijg twee kinderen mam!

Paardenbloem blazen tijdens fotoshoot

Het zonnetje scheen heerlijk!

Meisje met de zon in haar haren

De wandelroute heeft bruggetjes en sluisjes, maar het hoogtepunt is toch wel het trekveer!

Meisje op trekveer wandelroute De Breek Etersheim

Ze wilde ook graag een foto met het hele gezin. Wat een heerlijke blije bende!

Familiefoto bij een buitenshoot

Op de terugweg naar de molen moesten we langs een kudde jonge stieren. Dat was wel even spannend, want we zagen dat ze erg nieuwsgierig waren. Gelukkig liep er nog een groep mensen die hun aandacht trok. Toen wij veilig in het volgende weiland stonden hebben we ze nog even van wat dichterbij bekeken. Wat een lieve koppen hebben ze!

fotoshoot bij de blaarkop stieren in Etersheim

De molen stond inmiddels stil, dus we konden naar binnen. Een kijkje nemen in de bedstedes en naar de oude spulletjes die overal liggen, staan en hangen.

meisje in molen kijkt naar oude kranten

Maar hoe krijgen ze die zeilen dan op de wieken? Nou … klimmen!

Klimmen in de wieken van de molen van Etersheim bij De Breek

Teruggekomen bij De Breek nam ik haar nog heel even apart achter de nieuwe schuur. Lekker op een bankje in de zon met een astertje achter haar oor. Lief toch?

Lachend meisje met aster achter haar oor

Tot slot werd ik nog getrakteerd op een heerlijke kop warme chocolademelk en een stuk bietentaart van La mia torta. Dat was smullen! Inmiddels zijn de foto’s afgeleverd en de eerste reactie was alvast heel fijn!

Ze zijn mooi! Super bedankt!!!!

 

Lijkt zo’n buiten fotoshoot jou ook wel wat? Neem contact met me op voor de mogelijkheden!