Heerlijke kleinkinderen

De leukste shoot zijn vaak wanneer je samen een verrassing voor iemand voorbereidt. Zoals deze fotoshoot met alle kleinkinderen samen. We spraken af op een zaterdagmiddag, en dan maar hopen op goed weer.

Mooie dag

’s Ochtends regende het nog, maar de buienradar gaf aan dat het zou stoppen en droog zou blijven. Dat klopte, we hadden ’s middags een heerlijk zonnetje. We hadden afgesproken bij een school, daar waren speeltoestellen en die bieden vaak leuk mogelijkheden om een groep wat ‘losser’ op de foto te zetten. Wat we alleen niet hadden voorzien was dat het terrein dicht zou zijn. We mochten dus al meteen beginnen met klimmen, over de hekken. Gelukkig voor mij waren die niet zo verschrikkelijk hoog.

De kinderen mochten nog even verder klimmen, want we begonnen op de palen. Staan, zitten en springen, we hebben het allemaal uitgeprobeerd. Je kon wel zien wie de turnster was, die had geen moeite met al het geklauter.

Kleinkinderen sprngen van de balken bij foto shoot

Verschillende poses

Liggend op het klimrek, klimmend in het klimrek, hangend aan de rekstok, op de schommels, van alles hebben we uitgeprobeerd. De jongste kwam nog met het schattige idee om in paren elkaar een kus te geven op de foto. Dat dit nooit iets zou worden met tieners en pubers dat maakte niet uit. Iedereen was sportief genoeg om een beetje mee te doen. We hebben nog even de titanic nagespeeld en gedaan alsof ze piraten waren.

Kleinkinderen foto shoot buiten in Ursem kleinkinderen op piratenschip

Vandaag was het dan zover. Oma kreeg haar cadeau en ik mocht dus mijn blog delen. De foto die het uiteindelijk geworden is? Een mooie zwart-witte waar de gezichten van de kinderen goed uitkomen. Hier zie je duidelijk dat het een lief en vrolijk stel is!

zwart-wit foto van kleinkinderen

Ik hoop dat ze er blij mee is! Eén van de moeders vroeg ook nog of ze een foto als cover foto op facebook mocht gebruiken – natuurlijk! Deze wordt het:

kleinkinderen als coverfoto op facebook

Bedankt allemaal, het was een erg gezellige shoot!