Een persoonlijke fotoshoot kan op verschillende manieren worden ingevuld. Wil je mooie portret- of actiefoto’s van de kinderen, een generatie portret met (groot)ouders en de (klein)kinderen, een zwangerschaps shoot, een serie foto’s van je huisdier of zomaar een mooie foto van jezelf? Het kan allemaal.

Ik werk het liefst buiten, maar als je liever thuis of op een mooie binnenlocatie foto’s laat maken is dat natuurlijk ook mogelijk. Sommige binnenlocaties brengen kosten in rekening voor fotoshoots, deze kosten worden dan doorberekend.

Wil je ook visagie erbij? Een zwangere buik beschilderd met een dessin naar keuze? Dat kan geregeld worden. Ik heb contact met visagisten en make-up artists die dit kunnen verzorgen. Visagie is niet inbegrepen bij de prijs van de fotoshoot, prijzen op aanvraag.

Prijzen van privé shoots voor maximaal 4 personen (extra persoon erbij is € 15,-):

  • Tot 1 uur – 5 bestanden op hoge resolutie via WeTransfer – € 125,-
  • Tot 1 ½ uur – 10 bestanden op hoge resolutie via WeTransfer – € 179,-


Prijzen zijn inclusief:
Fotografie op locatie
Digitaal perfectioneren van de bestanden
BTW
Een aantal foto’s op lage resolutie, met logo, voor gebruik op social media
Het afgesproken aantal foto’s als hoge resolutie bestand zodat u zelf afdrukken kunt laten maken
Reiskosten binnen een straal van 25 km van Warder (1473 PK), daar buiten wordt € 0,35 per km in rekening gebracht

Natuurlijk kan ik ook mooie afdrukken van jullie foto’s verzorgen op diverse materialen. Van fotopapier tot canvas, dibond, metaal, hout, plexiglas en zeildoek.

Wil je een fotoshoot boeken, een offerte aanvragen voor een afwijkende wens of heb je nog vragen, neem dan even contact met mij op.