In principe doe ik geen privé portretshoots en familieshoots meer. Mocht je toch heel erg graag door mij gefotografeerd willen worden dan kan je natuurlijk toch even contact opnemen. Wanneer wij een fantastische klik hebben of er bijzondere omstandigheden zijn (bijvoorbeeld een terminale ziekte bij een familielid) dan wil ik natuurlijk een uitzondering maken.

Ik maak nog wel portretten voor lichtwerkers, therapeuten, etc. Juist zij vinden het vaak lastig om ‘in the picture’ te staan. Door het voeren van gesprekken, het stellen van vragen en het geven van kleine opdrachten zorg ik ervoor dat je toch echt spontaan en als jezelf op de foto komt. Ik neem er alle tijd voor.

Ik werk het liefst buiten, maar wanneer je liever thuis, in je eigen praktijkruimte of op een mooie binnenlocatie foto’s laat maken is dat natuurlijk ook mogelijk. Sommige binnenlocaties brengen kosten in rekening voor fotoshoots. Deze kosten worden doorberekend. Ik stel wel bepaalde eisen aan de ruimte omdat ik graag met mooi licht en voldoende bewegingsruimte werk.

Wil je een fotoshoot boeken, een offerte aanvragen of heb je nog vragen, neem dan even contact met mij op.