Newborn Shoot

Dat de Newborn Shoot een blijvertje is in mijn aanbod staat na deze shoot wel vast. Wat is dit leuk om te doen! Helemaal wanneer je ook nog foto’s met grote broers en zussen kan maken.

Geboortekaartje

Een paar maanden geleden werd ik benaderd door Chantal. Zij zocht een fotograaf die een Newborn Shoot wilde doen voor het geboortekaartje van hun zoon. Ik was natuurlijk helemaal enthousiast, dus de afspraak stond.

Pintertest

Kort voor de geboorte kwamen wij nog een keer bij elkaar en Chantal liet mij wat ideeën zien die zij op Pinterest had gevonden. Gelukkig was ze ook heel nuchter over dat het ook wel eens anders uit kon pakken. Ze wilden graag foto’s van de baby in zijn eentje, maar ook leuke foto’s van de grote broer Tygo en zus Jara met hun kleine broertje.

Jens solo

Chantal en ik hadden beiden wat leuke spullen verzameld, dus daar ging de kleine Jens. In een mand met leuke dekentjes. Op een vachtje met een rieten achtergrond. Alles mooi op elkaar afgestemd. Hij lag nog wat te woelen, maar dat maakte het alleen maar schattiger.

Jens - solo - 001
Jens - solo - 002

Jens - solo - 003

Jens - solo - 005

Tygo en Jens

Na de mand was de beurt aan Tygo. Hij werd op de bank gelegd en Jens zou bovenop hem komen te liggen … Chantal legde hem voorzichtig neer. Allemaal leuk en aardig, maar Jens rolde er iedere keer bijna vanaf. De hulptroepen werden dus ingeschakeld. Papa Arjan heeft gelukkig lange armen, Hij ging achter Tygo’s voeten liggen en was met zijn hand bij Jens om hem stabiel te houden.

Jens - web - 044

Jens - web - 045

Grote broer met newborn baby foto shoot

Met zijn drieën

Tijd om het drietal samen op de foto te zetten. Dat was in ieder geval nodig voor het geboortekaartje. Eerst op het kleed en daarna op het bed. Dat stapelen was weer erg spannend, deze keer mocht Chantal erachter op de grond. Tygo had het zwaar als onderste van de stapel, en dat in een kamer die lekker warm gestookt was! Maar hij hield het super goed vol en de foto is een plaatje geworden.

Newborn baby met grote broer en zus op de foto

Newborn baby met grote broer en zus op de foto

Jara en Jens

Natuurlijk mocht ook Jara met Jens apart op de foto. Wat een lieve grote zus! Lekker in de kussens hield ze hem dicht tegen zich aan. Heel toevallig kleurde haar nagellak ook nog eens perfect bij de omslagdoek.

Grote zus met newborn baby

Familiefoto en handen en voeten

Jens deed het supergoed, we konden dus nog lekker door fotograferen. Bij mama aan de borst, bij papa op schoot en natuurlijk de hele familie. Ook die schattige kleine voetjes en handjes moesten nog even op originele wijze vastgelegd. Wat een geweldige toepasselijke tekst stond er op de poster boven het bed!

Stoere papa met newborn baby shoot

Gezin met newborn baby

Jens - voeten en handen - 002

Jens - voeten en handen - 003

Jens - voeten en handen - 008

Jens - voeten en handen - 009

Jens - voeten en handen - 010

Jens - voeten en handen - 011

Jens - voeten en handen - 012

Jens - voeten en handen - 014

Lieve Chantal, Arjan, Tygo en Jara, Bedankt dat ik jullie zoontje en broertje Jens even met jullie mocht delen. Het was heel leuk om het geboortekaartje in mijn brievenbus te vinden!

Meer weten over newborn shoots? Kijk even op mijn informatie pagina.

1 Reactie