Profielfoto shoot

Aan het einde van het jaar zat ik op bijna 300 likes op mijn facebookpagina. Dat vond ik natuurlijk super! Om voor 1 januari de 300 te halen besloot ik een profielfoto shoot weg te geven aan één van mijn 300 volgers. Ik zette een ‘Like en win’ actie op en Andrea Bleeker was de winnares.

Andrea Bleeker

Ik ken Andrea al jaren, onze kinderen zaten bij elkaar in de klas op de basisschool. Toen zij een praktijk voor kruidenmassages begon kwam zij bij mij voor foto’s voor haar website en folders. Ontzettend leuk om te doen, en te zien hoe zij werkt. Sindsdien volgen wij elkaar. Zij schrijft heel leuk over kruiden, hun werking en over heerlijke natuurlijk drankjes die je zelf kan maken. Dit post zij op haar website en haar facebookpagina. Ik heb ook aan den lijve ondervonden hoe heerlijk haar massages zijn! Echt een aanrader.

kruiden massage Andrea Bleeker Hoorn 004 kruiden massage Andrea Bleeker Hoorn 001 kruiden massage Andrea Bleeker Hoorn 003

Profielfoto shoot

Maar goed, Andrea had dus een profielfoto shoot gewonnen. We mailden wat heen en weer over wensen en datum. Omdat Andrea veel met natuurlijke producten werkt leek het ons leuk om de shoot in de natuur te doen. Maar het is natuurlijk wel januari. We hebben de shoot dus één keer verschoven in verband met het weer, maar de dag erna was het gelukkig beter.

Ik dacht Hoorn redelijk goed te kennen, maar Andrea nam me mee naar een mij onbekend park. Het was lekker modderig (glibber, glibber), maar er waren dankzij het milde weer nog groene takken te vinden. Daar gingen we dan … en het resultaat? Hier een selectie:

Andrea Bleeker - natuurlijk drinken

Andrea Bleeker - kruidengeheimen

Andrea Bleeker - kruidenmassages

Hobby fotografie

Andrea fotografeert ook, als hobby. We hadden dus genoeg om over te kletsen. Apparatuur, technische details en hoe je bepaalde dingen kan oplossen. De foto’s die ik van Andrea voorbij zien komen zijn naast planten en drankjes voor haar pagina en website ook sportfoto’s. Heel wat anders natuurlijk! Maar wanneer je langs de lijn staat bij de schaatswedstrijden van je zoon kan je natuurlijk net zo goed foto’s maken. Ze vroeg of ze mijn camera even vast mocht houden, dan maakte zij ook even een paar foto’s van mij – altijd leuk natuurlijk!

fotografe Freya Elders door Andrea Bleeker in Hoorn

Andrea Bleeker praktijk voor kruiden massage profielfoto shootOok winnen?

Tot slot gingen wij terug naar Andrea’s huis en praktijk. Daar maakte ik nog een aantal portretfoto’s en dronken wij een kop thee. Het was gezellig! De likes op mijn pagina bleven nog even door groeien, reden voor mij om nog een actie op te zetten. Ik ga voor de 400! Deze keer verloot ik onder de delers een cadeaubon van honderd euro, te gebruiken bij het boeken van een fotoshoot of reportage. Dat kan dus een profielfoto shoot zijn, maar ook een gezinsfoto, een trouwreportage, rouwreportage of een newborn shoot. Je kan natuurlijk ook iets heel anders verzinnen, zo kwam één volger met de wens dat ik foto’s van haar paard zou maken. Dat lijkt me ontzettend leuk. Wil jij ook kans maken om te winnen? Vind mijn facebookpagina leuk en like en deel het bericht!

Update (8 april 2017) – deze actie is inmiddels voorbij en mijn pagina staat op 588 likes. Wil je op de hoogte blijven van mijn werk en leuke acties? Volg mijn facebookpagina

2 Reacties
 • Andrea

  16 januari 2016 at 14:25

  Dank je voor je gezelligheid en je mooie foto’s Freya!

  • Freya

   16 januari 2016 at 17:29

   Heel graag gedaan Andrea! En jij natuurlijk ook bedankt, voor de gezelligheid, de lekkere thee en dat je mij ook even op de foto hebt gezet!