newborn baby met glimlach

De allerzoetste newborn shoot

Ik hoefde niet lang te zoeken toen ik hun straat in reed. Met grote roze letters werd dit mooie meisje aangekondigd. De hele woonkamer stond in het het teken van dit prinsesje, roze slingers, roze kleertjes, roze ballonnen en zelfs in de snoeppot zaten alleen maar roze snoepjes.

Anna Lynn voelde voor haar ouders dan ook echt als een cadeautje. Ze hadden al twee mooie, stoere jongens, en Anna Lynn maakte het gezin compleet.

Newborn slinger in raam

Eerst mocht ze nog lekker in bad. Daarna werd ze in een heerlijk zachte roze doek gewikkeld en mocht ze drinken. Na het drinken moet je natuurlijk een boertje laten – dat was papa’s afdeling! Kijk toch wat een mooie grote ogen …

Baby bij mama op schoot

boertje laten bij papa

Mama werkt voor optidee, dat zijn super zachte dekens. Die konden we dus ook mooi als ondergond voor de eerste foto’s gebruiken. Een rustig kleurtje zodat alle aandacht naar Anna Lynn zelf gaat.

newborn op grijze optidee deken

newborn op grijze optidee deken

Natuurlijk wilden we ook wat met roze doen. Ik had een mooie doek mee met een schattig haarbandje. Is ze niet snoepig? En die voetjes, die vind ik altijd zó schattig!

newborn in roze gehaakte doek

newborn in roze gehaakte doek

newborn voetje

Natuurlijk wilden de trotse ouders ook even een paar foto’s maken! Wat genoten ze van hun mooi meisje …

papa maakt ook foto van newborn dochter

papa en mama genieten van hun mooie meisje

Anna Lynn wordt verschoond en we gaan de laatste opstelling doen. Heerlijk in een mandje. Omdat ze nog wat onrustig is krijgt ze haar eigen zachte, warme dekentje nog even over zich heen. Dat ze dat heerlijk vindt zie je aan haar super schattige glimlach.

newborn baby met glimlach

new born baby in wit mandje

new born baby in wit mandje

new born baby voetjes in wit mandje

Dank jullie wel, Saskia en Gerrit, voor jullie gastvrijheid en het lekkere boterhammetje tussendoor. Jullie hebben een prachtig meisje op de wereld gezet, geniet maar fijn van haar!