Nog steeds verliefd - echtpaar tijdens privé shoot

Familieshoot in de Beemster

Wat vond ik dat een lief gebaar, toen vier dochters hun moeder een familieshoot cadeau deden voor haar vijftigste verjaardag!

sisters zussenDat de vier zussen samen ook iets bijzonders hebben bleek al snel. Eén van de foto’s die ik maakte was van hun handen. De armbandjes zijn identiek en gegraveerd met hun vier voorletters. Een mooi teken van verbondenheid!

Ze wilden graag een buitenshoot. Ergens bij mooie bloemen ofzo. Ik ging dus op zoek naar de ideale locatie. Wensen: niet te ver van Oosthuizen en we moesten er ’s avonds terecht kunnen. Naar aanleiding van een tip ging ik op zoek naar een speciale tuin in de Beemster. Mijn geweldige geheugen (niet dus) zorgde ervoor dat ik totaal de weg kwijt raakte en dat was mijn geluk. Zo stuitte ik op een prachtige bomentuin. Vrij toegankelijk stond er op het bordje en open tot zonsondergang.

In de tuin was een oudere vrouw aan het werk. Dik in de tachtig, maar gewoon nog op haar knietjes aan het wieden. We hadden een erg leuk gesprek en we spraken af dat ik het haar even zou laten weten wanneer ik kwam voor een familieshoot. Dat werd dus meteen het volgende weekend.

Het was heerlijk weer de avond van de fotoshoot. Het avondzonnetje gaf een prachtige warme gloed. De familie was erg blij met de locatie en we zochten een paar mooie plekjes op. Bij een bloeiende sering, op een houten balk, bij mooie struiken, een treurwilg en een kerstboompje. Een wat? Ja, een kerstboompje. Deze familie heeft iets met kerstbomen, dus dat hele schattige kleine boompje mocht er ook op. Bij een grotere kerstboom werd de traditionele gekke bekkenfoto genomen … hij is geweldig geworden! Ik heb er om mogen lachen, maar verder houden ze hem liever privé … snap jij dat? 😉

familiefoto Beemster

zussen foto familie uit Oosthuizen

familie foto in de Beemster van gezin uit Oosthuizen vier zussen uit Ooshuizen op de foto in de Beemster

baby kerstboompje in familieshoot Jongste zus portret

knus momentje tijdens familieshoot Nog steeds verliefd

Familieshoot Beemster gezin Oosthuizen

Locatie: Het Beemster Arboretum