Spirituele fotografie

Er zijn veel mensen die niet weten wat ze zich bij spirituele fotografie moeten voorstellen. Toch heb ik er nog geen betere term voor gevonden. Sommigen noemen zich Soul photographer, dat vind ik ook wel een mooie naam ervoor.

Maar wat ik er dus mee bedoel is dat ik mensen die spiritueel zijn wil fotograferen. Vooral die mensen die bezig zijn met lichtwerk. Het helen van anderen met hun eigen gaven, het helpen creëren van een mooiere wereld.

Andrea welp heilpraktikerin

Diepgang

Tijdens mijn sabbatical werd mij één ding heel duidelijk. Ik wilde meer diepgang in mijn fotografie opdrachten. Ik wilde werken met mensen die echt zichzelf durven laten zien. Ik denk dat mijn keuze voor uitvaartfotografie hier ook deels vandaan komt. Mensen geven op het moment dat zij een groot verlies lijden niet zoveel meer om uiterlijke schijn. Hun emoties mogen op dat moment zijn en gezien worden.

Healers in beeld

Ik heb er nu dus voor gekozen om vooral te fotograferen voor mensen die zich bezig houden met spirituele verdieping, het helen van andere mensen, het helpen bij verwerken van levensgebeurtenissen. Het is zo belangrijk dat deze mensen echt als zichzelf op de foto komen, zodat klanten kunnen zien met wie ze in zee gaan. Ook breng ik graag in beeld wat deze mensen doen. Hun sessies en workshops, de instrumenten waar ze mee werken, alles om meer duidelijkheid te geven naar de klant.