Vier mooie krullebollen op de foto

Aan het einde van de zomer mocht ik deze vier mooie krullebollen op de foto zetten. Twee hoogblond en twee met zwarte krullen. Wat een leuke meiden! De foto’s waren een cadeau voor opa’s verjaardag en ik weet zeker dat hij heel blij wordt van deze mooie dames.

Muziekjuf

Ik ken Lia nog van mijn tijd als Muziek op Schoot juf bij Muziekschool Waterland. Zij kwam trouw met haar kleinkinderen bij mij op les en toen ik besloot te stoppen liet zij me weten dat ze dat erg jammer vond. Wat fijn dat zij mij nu ook als fotograaf weet te vinden! Zij vroeg me een cadeaubon te maken voor de verjaardag van haar man, zij wilde hem een fotoshoot van de kleinkinderen cadeau doen. Ik moest hiervoor natuurlijk wel even een foto van andermans kleinkinderen gebruiken.

tegoedbon-kleinkinderenshoot

Bij De Breek

We maakten een afspraak voor half september – het was nog prachtig weer, dus wij wilden lekker buiten fotograferen. Dan is de leukste plek om af te spreken natuurlijk bij De Breek in Oosthuizen. Toen ik aan kwam zaten ze al aan de appelsap en werd er nog druk overlegd over de kleding. Ik houd niet zo van stijf geposeerde foto’s, ik heb de meiden dus even lekker gek laten doen. Uiteindelijk krijg je dan toch wel hele lieve foto’s.

twee mooie krullebollen

Kleinkinderen lekker laten dollen

Nichtjes op de foto

Nichtjes aan het dollen

Markermeer

Omdat het zo warm was stelde ik voor om lekker even naar het water te gaan. Aan het Markermeer maakten we een mooie serie. Ik kreeg de meiden het water niet in, er lag erg veel prut, maar ik mocht wel even met camera en al afkoelen zodat ik een mooie invalshoek had. De gevonden veren werden in de staart gestoken, zo had ik ook nog een blonde indiaan op de foto.

Vier mooie krullebollen samen op de foto

Solo kinderportret

Solo kinderportret

Solo kinderportret

Solo kinderportret

Vanuit het water fotograferen

Vanuit het water fotograferen

Nog even uit de zon

Terug bij De Breek wilde ik toch ook nog graag een paar portretten uit de zon maken. De jongste twee wilden alleen niet van het hobbelpaard komen. Dan halen we dus gewoon het hobbelpaard naar binnen.

kinderportret bij De Breek

fotoshoot bij De Breek

fotoshoot op hobbelpaard De Breek

fotoshoot Oosthuizen kinderportret

Lieve Loekie, Dewi, Lilly en Elvis, het was erg gezellig met jullie. Ik hoop dat opa blij is met de foto’s.

Locatie: De Breek – Etersheim