portret dreumes met pretoogjes

Een dreumes is geen baby

Dik een jaar geleden was ik bij Chantal en Arjan voor een newborn shoot. Het resultaat was geslaagd, zij maakten er een mooi geboortekaartje van en ik mocht nu Jens bijna één werd op herhaling.

Het was de bedoeling dat we sommige poses herhaalden, maar daar dacht deze dreumes anders over.

Stapelen

We begonnen met de stapelfoto. Onderop lag Tygo, in het midden lag Jara en bovenop zou Jens moeten liggen. Zo ging het namelijk vorig jaar. Maar Jens is een nieuwsgierig mannetje, dus die ging echt niet braaf op zijn buik liggen! Rechtop en om zich heen kijken … maar ja, dat zit wel een beetje wiebelig. Gelukkig zat net als vorig jaar mama verstopt achter het bed om te zorgen dat Jens er niet af viel. En heel eerlijk? Ik vind het super leuk dat hij zo eigenwijs was.

familie-levers-honkoop-001

De voetjes op een rij

Vorig jaar namen we ook een foto van de voeten van de kinderen. Drie op een rij. Ook toen was het een uitdaging en staken Jens zijn beentjes uiteindelijk vrolijk in de lucht. Dit jaar wilde hij net als bij de stapelfoto niet plat. Weer een heel ander effect dan vorig jaar!

familie-levers-honkoop-005

De gezinsfoto

De gezinsfoto namen we deze keer beneden voor de bank. Een vrij plekje vinden was best een uitdaging met alle verhuisdozen die her en der al klaarstonden. De kinderen ook nog even met zijn drieën en Jens gaat er al weer vandoor! Sinds kort kruipt hij en het gaat razendsnel. Tygo houdt nog een wedstrijdje met hem.

familie-levers-honkoop-003

familie-levers-honkoop-002

familie-levers-honkoop-019

familie-levers-honkoop-008

Tygo en Jens op de bank

De herhaling van de stapelfoto van alleen Tygo en Jens op de bank werd geen succes. Hoe geduldig Tygo ook was, Jens had er gewoon geen zin in! Maar die voetbal … ja, die vond hij wél interessant! Wel lief dat Jens Tygo’s kostbaarste bezit zomaar onder mocht kwijlen ;-).

familie-levers-honkoop-035

familie-levers-honkoop-036

familie-levers-honkoop-034

Kinder portretten

Natuurlijk wilden we ook foto’s van de kinderen solo. Jara kan zo ingeschreven worden bij een modellen bureau. Wat kan zij goed poseren. Gewoon serieus in de lens kijken, daar houd ik van! Tygo deed het ook supergoed, al vond hij het geloof ik wel een beetje ongemakkelijk. En Jens? Die dreumes ging gewoon zijn eigen gang. Lekker eten, optrekken aan de tafel en spelen met de bal van Tygo. Ik moest me in de raarste bochten wringen, maar ik heb toch een paar mooie foto’s van hem weten te maken.

familie-levers-honkoop-023

familie-levers-honkoop-020

dreumes eet rijstwafeltje

dreumes met knuffeltje

Eén jaar!

Ik had gewaarschuwd dat de levering van de foto’s even zou duren. Het was nogal druk met bruiloften. Geen probleem gelukkig, maar ik kreeg wel een mailtje of ik alvast één portret van Jens kon leveren. Die kwam op de taart voor zijn eerste verjaardag! Leuk hoor, en Chantal appte ook nog even een foto van de taart.

portret dreumes met pretoogjes

Verjaardagstaart met kinderportret

Verhuizen

Ik noemde al even de verhuisdozen, daar had deze fotoshoot dus ook een beetje mee te maken. Ze wilden graag een foto voor op de verhuiskaart. Het nieuwe adres was groot op een doos gezet en we hebben de drie kinderen daar in gezet. De verhuiskaart valt waarschijnlijk vandaag op de mat! Ik ben benieuwd hoe hij geworden is.

Foto voor verhuiskaart

Lieve Chantal, Arjan, Tygo, Jara en Jens, heel veel geluk in jullie nieuwe huis!

Ben je benieuwd naar de newborn foto’s van Jens? Hier vind je ze: Newborn Shoot